Pàgines

dilluns, 17 de novembre del 2008

AJAX 4-PSV 1, L'AJAX JA ÉS LÍDER




L'Ajax ha fet la seva feina i ha golejat la seva autèntica bèstia negra en les darreres temporades: el PSV. Un resultat contundent que el col.loca al liderat de l'Eredivisie. Els gols ajacied els han marcat l'uruguaià Suárez (1), el serbi Suleimani i el brasiler Leonardo. El tercer gol ha estat considerat en pròpia porta, quan un fortíssim xut de Suàrez ha estat desviat per un defensor del PSV, que l'ha fet entrar a la seva porteria.

Oleguer ha jugat tot el partit, confirmant-se, doncs que està totalment recuperat de la seva lesió muscular de fa uns dies, i ha tingut també un paper destacat.

També cal esmentar Gabri, que malgrat no ser titular, quan ha entrat al camp, ha revolucionat l'equip i ha intervingut en la jugada del 2-1.

Amb aquesta importantíssima victòria, l'Ajax se situa a set punts del PSV, i afronta el proper matx amb l'AZ Alkmaar, en una posició immillorable.

Tanmateix, seria important no refiar-se i assegurar la victòria, donat que tant el propi AZ, com el NAC Breda o el FC Groningen podrien superar-lo si no l'obtingués.

A l'AZ Alkmaar l'entrena un vell conegut del futbol català, Louis Van Gaal. I també forma part del seu staff tècnic un altre conegut, Patrick Kluivert.

1 comentari:

emigdi ha dit...

quina cara de mala sang fa Van Gaal!!! Només comparable a aquest angelet que entrena aquell equip whose name I don't want to remember. Bona gent que diem vora l'Ebre.
salut