Pàgines

diumenge, 2 de novembre del 2008

L'AJAX TORNA A GUANYAR I JA ÉS SEGON

La nova victòria de l'Ajax al camp del Twente (0-2), li permet passar del 5è al 2n lloc en la classificació general de l'Eredivisie, si bé està empatat a punts (19) tant amb el primer (AZ) com amb el 3r (NAC Breda). El PSV Eindhoven, és el 4rt a un sol punt per sota (18), mentre que el Groningen i el propi Twente ocupen, respectivament la 5a i la 6a posició, amb 17 punts. Aquests 6 equips comencen a destacar-se de la resta, ja que el 7è classificat, el Heerenveen, només té 13 punts.

El partit d'avui ha estat difícil també, i de fet el gol de la tranquil.litat, no ha arribat fins al minut 89, obra de Lindgren. Abans, en el 40, havia marcat de Jong. Podeu veure els vídeos.

Novament Oleguer ha jugat de titular els 90 minuts, i no ha tingut cap problema. A més a més, l'inici de la jugada del primer gol surt dels seus peus.

També ha jugat els 90 minuts en Gabri, que en els darrers dies ha estat protagonista per les declaracions que féu després de l'anterior partit, on en certa mesura mostrava perplexitat pel fet que en les dues anteriors jornades o bé no havia estat titular o bé havia estat substituït. Unes declaracions que han fet que l'entrenador Marco Van Basten critiqui la premsa per burxar el jugador. Com ja vaig escriure en posts anteriors, Gabri va lesionar-se en la pre-temporada i es va perdre les primeres jornades del campionat. Això ha fet que li costi més del compte recuperar la titularitat, si bé, com s'ha demostrat en el partit d'avui, continua comptant amb la confiança del míster.