Pàgines

dissabte, 27 de setembre del 2008

Oleguer estarà dues setmanes de baixa

Oleguer
es va perdre el primer partit oficial, d'ençà que milita a l'Ajax. Com a conseqüència de la lesió que va patir en el matx contra el Feyenoord, el de Sabadell haurà d'estar dues setmanes de baixa. Això li va impedir participar en la victòria contra el FC Utrecht, de l'Ajax, que es va imposar per 2-0, amb gols de Suárez i Huntelaar. Igualment es perdrà els propers compromisos contra el Vitesse a la lliga holandesa (Eredivise) i el partit de tornada de l'eliminatòria de la UEFA, contra l'equip serbi del Borac, al qual, a l'anada, ja se'l va derrotar a domicili.

Un cop superada la segona ronda de la Copa, en el sorteig fet el divendres, ha determinat que el proper contrincant de l'Ajax serà el Volendam, i que el partit tindrà lloc entre l'11 i el 13 de novembre.

Al marge del capítol esportiu, avui divendres, Oleguer ha estat bastant present en els mèdia holandesos arran de la demanda de dos anys de presó que se li demanen pels incidents ocorreguts a Sabadell l'any 2003. Fa la impressió que el diari Marca, no s'ha deixat cap detall a l'hora de reproduir la notícia, fet que naturalment -i no hi ha cap mena de dubte que aquesta era la intenció- ha estat recollit pels mèdia holandesos.

Esperem una recuperació ràpida i que torni el més aviat possible a a titularitat.

Per altra banda, en Gabri, que ja portava unes setmanes lesionat, tampoc va jugar el partit de Copa, però és possible que sí que ho faci contra el Vitesse.