Pàgines

dilluns, 15 de setembre del 2008

L'AJAX GUANYA 1-0 AL RODA JC

A diferència del Barça, l'Ajax ha sumat els seus primers tres punts, després de derrotar el Roda JC, per 1-0. El gol el va marcar el flamenc Thomas Vermaelen, curiosament un defensa central, al minut 54. D'aquesta manera, el club aconsegueix els seus primers tres punts, se situa 9è en la classificació de l'Eredivise. Oleguer ha jugat el partit, i en aquest vídeo se'l pot veure en la pinya dels jugadors ajacied celebrant el gol



El triomf no ha estat fàcil, però ha estat rebut amb molta il.lusió després dels resultats previs, poc brillants, i sobretot de cara als propers compromisos. Recordo que el proper dijous, 18, l'Ajax viatja a Sèrbia per enfrontar-se al FK Borac, en la UEFA.

A aquest compromís internacional, cal afegir, el proper diumenge un clàssic del futbol holandès: el matx entre el Feyenoord i l'Ajax, a Rotterdam. En aquest equip hi juga l'ex-barcelonista Giovanni Van Brockhorst, així com també Roy Makaay o el danès Jon Dahl Tomasson, per la qual cosa promet ser un partit més que interessant.

Malauradament, l'altre català de l'Ajax, en Gabri, continua lesionat i no ha pogut jugar contra el Roda. Per la seva banda, Albert Luque, que no entrava en la planificació de Van Basten, ha estat cedit al Màlaga.