Pàgines

divendres, 19 de setembre del 2008

L'AJAX GOLEJA A EUROPA

En el primer matx de les eliminatòries de la Copa de la UEFA, l'Ajax va guanyar contundentment l'equip serbi del FK Borac, per 1-4, en un partit on l'Oleguer va jugar els 90 minuts, contribuint doncs, a aquesta balsàmica victòria. Els gols van ser obra de Sulejmani (13'), de l'uruguaià Luís Suárez (36'), i de Huntelaar (71' i 86'). Els podeu veure en aquest enllaç.

L'altre català de l'equip ajacied, Gabri, lesionat des de fa un mes, no va poder jugar. (Podeu veure aquesta entrevista).

La victòria és encara més important si es té en compte que el proper compromís de l'equip en la Lliga holandesa (Eredivise), és un dels seus tradicionals adversaris, el Feyenoord de Rotterdam. Aquest matx, que es disputarà a l'esmentada ciutat, ha estat definit com "el" partit de la jornada, i és un clàssic del futbol holandès. Precisament, des d'ahir a la nit, la premsa esportiva del país va plena de la humiliant derrota del Feyenoord (0-1), també a la Copa de la UEFA, a mans del modest equip suec Kalmar FF. Aquest fet, sense cap mena de dubte augmentarà el dramatisme del clàssic del proper diumenge, que es convertirà en un primer test que avaluarà l'estat de forma del conjunt que entrena Marco Van Basten. Al Feyenoord hi militen Giovanni Van Brockhorst, ex-blaugrana, també, així com figures com Roy Makaay o Thomason.

La tornada de l'eliminatòria de la UEFA amb el Borac, que naturalment s'espera que sigui un pur tràmit, es jugarà el proper dia 2 d'octubre a les 20.30 hores.