Pàgines

dimarts, 23 de setembre del 2008

EMPAT A 2 EN EL CLÀSSIC

Feyenoord i Ajax van empatar a 2 en el clàssic del futbol holandès, jugat diumenge passat. Com sempre va ser un partit carregat d'emoció i de tensió, i malauradament amb algun episodi de violència. Per acabar-ho d'adobar, no va faltar tampoc la polèmica arbitral.

Oleguer va jugar els 90 minuts, i es va encarregar d'anul.lar l'ex del Depor i del Bayern, Roy Makaay, que pràcticament no va tocar la pilota (veure foto). Avui s'ha sabut que arran del matx pateix molèsties en un tendó i que se li farà un scànner, però no sembla que sigui res important.

Gabri
, per la seva banda, continua recuperant-se de la seva lesió, i ja sembla que podrà jugar aviat.

L'Ajax va començar marcant, amb un gol de Sarpong. A la segona part, el Feyenoord va empatar. Però l'Ajax va tornar a foradar la porteria local gràcies a un xut de Huntelaar, després d'una jugada protagonitzada per l'uruguaià Suàrez, cap al minut 70. Poc després l'arbitre no va sancionar amb vermella directa un placatge del porter local al davanter Leonardo fora de l'àrea, ni tampoc va assenyalar un penalty bastant clar a l'àrea local.

Malauradament, quan ja semblava que la victòria era a l'abast, un penalty força rigorós, va permetre als locals, mitjançant el seu golejador, el danès Tomasson, empatar de nou i establir el resultat final.

Amb aquest empat, l'equip suma 4 punts i ocupa la 12a posició en la classificació de l'Eredivise. Tanmateix això pot canviar si en la propera jornada, que es jugarà aquest dijous, 25 de setembre, l'Ajax guanya en el seu camp al modest FC Utrecht.