Pàgines

dissabte, 2 d’agost del 2008

ARA SÓC DE L'AJAX

Aquest és el primer post que escric d'aquest nou bloc (i en van....). Aquest el dedicaré íntegrament a seguir el meu nou equip de futbol, l'Ajax d'Amsterdam, on juguen l'Oleguer, en Gabri i en Luque -tot i que aquest té més un peu a fora que a dins. Abans de penjar les botes, també hi jugava en Roger Garcia Junyent.

Aniré seguint els diferents partits i dedicaré especial atenció als tres jugadors esmentats. No és cap secret que si ara començo aquest bloc és perquè l'Oleguer acaba d'arribar. La campanya d'assetjament que ha patit a can Barça ha estat indigna. El President Joan Laporta, al qual tinc en una alta estima, ha quedat seriosament tocat després de la moció de censura, i de la traïció d'una part de la junta, i no ha pogut fer res per impedir la sortida de l'Oleguer -o no ha volgut fer res, per no tenir un altre front obert.

Naturalment a l'Oleguer, la possibilitat de jugar tres anys a l'Ajax ha estat com un regal. Els dos darrers anys no ha jugat gaire al Barça, entre d'altres raons, per les lesions. I ha estat sotmès ha tot tipus de desqualificacions i menyspreu per la classe periodística de Barcelona. I a això cal afegir l'odi que li tenen els ecspanyols, que es demostrava en els públics dels diferents camps de futbol.

Però precisament ha estat quan l'Oleguer no ha jugat amb regularitat, quan el Barça ha fet figa. Les dues darreres temporades ha quedat en blanc. En canvi, entre el 2004 i el 2006, quan l'Oleguer era titular indiscutible, el Barça va guanyar dues lligues i una copa d'Europa.

Però això ja és història. Ara el meu propòsit és fer-me ressò de la campanya d'Oleguer a l'Ajax, que no tinc cap dubte que serà triomfant. I d'aquesta manera, l'Oleguer els passarà la mà per la cara a tots els seus detractors.

Més encara, el seu triomf a l'Ajax, li obrirà la porta per ser el capità de la Selecció de Catalunya de futbol. I espero, que sent ell capità, Catalunya jugui campionats oficials i deixi de fer partits de costellada.

Que comenci la festa!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!